Imputernicire auto pentru Turcia

Pentru a putea intra si circula in Turcia cu o masina care nu se afla in proprietatea dvs. (care este luata pe firma sau este in leasing sau imprumutata) aveti nevoie de o imputernicire din partea proprietarului masinii.

Ce trebuie sa faceti ca sa nu aveti probleme la granita Turciei:
   * Trebuie obtineti o procura in original (imputernicire / declaratie) in limba romana emisa de la firma de leasing, de la societatea proprietara sau de la proprietarul persoana fizica. Procura trebuie realizata in 2 exemplare, iar copiile dupa procuri nu se traduc, apostileaza sau legalizeaza, trebuie sa va prezentati doar cu originalul.
   * Incheierea de data certa: pe langa procura auto (in limba romana), trebuie sa aveti o incheiere de data certa (click aici pentru a vizualiza un model de incheiere).
   * Traducerea autorizata in 2 exemplare din romana in turca a procurii auto pentru Turcia si a incheierii de data certa a notarului public.
   * Dupa ce sunt traduse, este nevoie de legalizarea acestora (tot in 2 exemplare) de catre notarul public.
   * In final, este nevoie de apostilarea traducerii legalizate a procurii auto in limba turca si apostilarea procurii auto in limba romana, la Camera Notarilor Publici.

Comod pentru dumneavoastra! J&F Trust Translation va ofera un sprijin real in intocmirea dosarului pentru obtinerea procurii auto pentru Turcia.